Activiteiten

Voor ondernemers

Voor ondernemers, zowel starters als gevestigde ondernemers kunnen wij de gehele administratie verzorgen, van het ordenen van de administratie tot de uiteindelijke jaarrekening met aangifte inkomstenbelasting/ premie volksverzekeringen of vennootschapsbelasting. Tevens begeleiden wij de ondernemer met het inrichten van de administratie en kiezen wij ervoor dat de ondernemer bij voorkeur zelf de administratie voert in Twinfield. Verder verzorgen wij voor de ondernemer alle mogelijke belastingaangiften. Hierbij maken wij gebruik van professionele aangiftesoftware waardoor wij onafhankelijk van uw Digid-codes kunnen werken. Neem contact met ons op voor een adviesgesprek.

Twinfield

Afhankelijk van de wensen van client heeft Twinfield de beschikking over een eenvoudig abonnement waarbij de client niet zelf boekt maar uitsluitend een kijk-functie heeft tot een zeer uitgebreid totaal abonnement met facturatie, salarisadministratie etc. Voor grote organisaties is zelfs maatwerk leverbaar waarbij een consultant van Twinfield bij de organisatie zelf op bezoek komt. De prijzen van Twinfield beginnen bij 19,95 per maand. (zie www.twinfield.nl) Twinfield maakt het boekhouden eenvoudiger en zorgt voor een up-to-date administratie. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van Twinfield kan een tijdsbesparing van minimaal 30% worden gehaald. Zo is er de mogelijkheid tot het inlezen en automatisch verwerken van bankafschriften vanuit nagenoeg ieder bank, eenvoudiger en sneller verwerken van kasstaten, electronisch factureren en nog veel meer. Bekijk de online-demo op www.twinfield.nl Door het zelf boeken in Twinfield bespaart u kosten en heeft u gelijk overzicht in uw debiteuren- en crediteurenstand en de resultaten. Doordat Twinfield een online-administratiepakket is, hoeft u niet iedere maand of ieder kwartaal diskettes of bestanden op te sturen en kunnen wij vanuit iedere computer uw administratie controleren, corrigeren en vanuit uw up-to-date administratie proactief adviseren. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over het gebruik van Twinfield.

Particulieren

Voor particulieren kunnen wij de aangifte inkomstenbelasting/ premie volksverzekeringen verzorgen, maar tevens houden wij rekening met alle mogelijke toeslagen waar u eventueel recht op zou kunnen hebben. Wij doen dit tegen een concurrerende prijs, t.w.:

  • Eenvoudige aangifte (eigen huis, loondienstverband) vanaf € 50,-;
  • Complexe aangifte (als boven met box vermogen, lijfrente aftrek, inkomen uit overige werkzaamheden) vanaf € 75,-

Ook hierbij maken wij gebruik van professionele aangiftesoftware waarbij geen gebruik hoeven te maken van uw Digid-codes. Alles verloopt via een beveiligde verbinding met de belastingdienst.

U kunt bij ons alles digitaal aanleveren waardoor afstand geen probleem hoeft te zijn. Zodra wij uw opdracht tot het doen van de aangifte inkomstenbelasting krijgen, sturen wij u per e-mail een checklist zodat u stapsgewijs alles kunt aangeven. Hierdoor wordt de kans kleiner dat bepaalde zaken worden vergeten.

FBO Advies & Administratie is aangesloten bij RB Belastingadviseurs zodat u er vanuit kunt gaan dat uw aangifte op een professionele en deskundige manier wordt verzorgd.